Børnenes By søger dagplejer

Bor du i Munkebo og er du optaget af børns udvikling, så har vi jobbet til dig.

Dagplejen i Distrikt Munkebo søger snarest en dagplejer, som skal arbejde tæt sammen med vores andre 17 dagplejere. Dvs. selv om arbejdet er selvstændigt i eget hjem står du aldrig alene.

Vi søger en omsorgsfuld og nærværende dagplejer, der brænder for arbejdet med børn i alderen 0-3,1 år. En dagplejer der ved, at man kommer langt med et positivt menneskesyn og som har fokus på det enkelte barns udviklingszone.

Stillingen er fast og på fuldtid med tiltrædelse pr. 1. november eller hurtigst muligt derefter. Arbejdstiden for dagplejere er 48 timer om ugen, fleksibelt tilrettelagt mellem kl. 6.00 og kl. 18.00 og med stor mulighed for selv at være medbestemmende i forhold til arbejdstider inden for dette tidsrum.

Du vil få et arbejde med ansvar og indflydelse på din egen hverdag. Du vil gennem din egen planlægning og tilrettelæggelse af hverdagens aktiviteter med legen som det bærende element have stor indflydelse på børns trivsel, læring og udvikling.

Som dagplejer i Distrikt Munkebo bliver du en del af Børnenes By, og derved en del af vores heldagslegestue, som har til huse i vores vuggestue afdeling i Børnenes By. I legestuen mødes du hver 14. dag med 4 af dine kollegaer og deres børnegrupper. Her er der mulighed for faglig sparring.

Vi arbejder i ”Børnenes By” systematisk med Hjernen og Hjertet, den styrkede pædagogiske læreplan og AULA.

Du vil som dagplejer i Børnenes By få basis uddannelsesforløbet, deltage i kurser, få støtte og rådgivning af både dine kollegaer, dagplejepædagog og pædagogisk leder. Endvidere vil du af Børnenes By få legetøj, aktivitetsmaterialer og udstyr i form af barnevogn, stole, puslebord o.a.

Vi forventer:
 • At du er et rummeligt menneske, der kan skabe omsorg og nærvær i relationen til børnene
 • At du er positiv og anerkendende i din tilgang til andre mennesker
 • At du er moden og ansvarlig
 • At du kan arbejde professionelt og selvstændigt
 • At du kan se det enkelte barns behov og planlægge din praksis ud fra det
 • At du er indstillet på et godt, åbent og fleksibelt samarbejde med børn, forældre, kollegaer og ledelse
 • At du er villig til at benytte din bolig, så boligen bliver en del af et udviklende læringsmiljø i børnehøjde
 • At du har bopæl i Munkebo

I forbindelse med ansøgning til stillingen som dagplejer i distrikt Munkebo, skal du være indstillet på at få besøg af dagplejepædagog, der skal bese og godkende de lokaler, der påtænkes anvendt til dagpleje.

Det forventes, at du deltager i aftenmøder i form af personalemøder samt enkelte andre arrangementer uden for normal åbningstid.

Ser du dig sig i ovenstående stillingsbeskrivelse? Så send os en ansøgning, senest onsdag den 5. oktober 2022, og fortæl os hvorfor vi er det perfekte match!

For yderligere information kontakt pædagogisk leder Mette Hvass på tlf. 24596450 eller på mail mehv@kerteminde.dk eller Sanne Kuhlmann på tlf. 51438410 eller på mail saku@kerteminde.dk

Du kan orientere dig om Børnenes By Munkebo på vores hjemmeside: www.børnenesby-munkebo.dk

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Ansøgning skal ske via Kerteminde kommunes hjemmeside.

Læs om Dagplejen i Munkebo
 • Jobtitel: Dagplejer
 • Arbejdstid: Fuldtid

 • Tiltrædelse: 1. november 2022

Kontakt

Mette Duevang Hvass
mehv@kerteminde.dk
Tlf. 24 59 64 50

DEL PÅ: