Dagplejer til Distrikt Munkebo

Distrikt Munkebo søger dagplejer

Leder du efter verdens bedste job? Er du bosiddende i Munkebo? Vil du åbne dit hjem og gøre en forskel for de mindste børn og give dem den bedste start på livet? Så har vi jobbet til dig!

Om jobbet:

Vi søger en omsorgsfuld og nærværende dagplejer, der brænder for arbejdet med børn i alderen 0-3,1 år. En dagplejer der ved, at man kommer langt med et positivt menneskesyn og som har fokus på det enkelte barns udvikling.

Du skal trives med et selvstændigt job og får et arbejde med høj grad af frihed under ansvar. Du vil arbejde tæt sammen med din dagpleje pædagog omkring børns trivsel og udvikling. Du vil gennem din egen planlægning og tilrettelæggelse af hverdagens aktiviteter med legen i fokus have stor indflydelse på børns trivsel, læring og udvikling.

Som dagplejer i Munkebo bliver du en del af Børnenes By og derved en del af vores heldagslegestue, som har til huse i vores vuggestue afdeling i Børnenes By. I legestuen mødes du hver 14. dag med 4 af dine kollegaer og deres børnegrupper.

Stillingen er fast og på fuldtid. Arbejdstiden for dagplejere er 48 timer om ugen, tilpasset forældrene behov. De fleste dagplejere arbejder fra kl. 6.30-16.15 og fredag til kl. 15.30.

Du vil af Børnenes By få legetøj, aktivitetsmaterialer og udstyr i form af barnevogn, stole, puslebord o.a. endvidere får du en iPad, som benyttes til det skriftlige arbejde, der er omkring børnene.

Du vil som dagplejer i Munkebo få basis uddannelsesforløbet og deltage i forskellige kurser.

Den første tid i din ansættelse vil gå med indretning af dit hjem, praktik hos én eller flere kollegaer, opstartsmøder, besøg af forældre og dagpleje pædagog. Du vil som udgangspunkt modtage 4 børn, men vil i perioder kunne modtage et 5. barn i gæstepleje.

Hvem er vi:

I dagplejen er vi en distriktsleder, en pædagogisk leder, en dagplejepædagog og 17 dagplejere fordelt i Munkebo by. Du kommer til at arbejde tæt sammen med de andre dagplejere, dvs. selv om arbejdet er selvstændigt i eget hjem, står du aldrig alene.

Vi har en stor og skøn børneflok bestående af omkring 68 børn, som hver og én gør arbejdet i dagplejen til et givende og meningsfyldt arbejde.

Vi forventer:

• At du er et rummeligt menneske, der kan skabe omsorg og nærvær i relationen til børnene

• At du er anerkendende i din tilgang til andre mennesker

• At du er moden og ansvarlig

• At du kan se det enkelte barns behov og planlægge din praksis ud fra det

• At du er indstillet på et godt, åbent og fleksibelt samarbejde med børn, forældre, kollegaer og ledelse

I forbindelse med ansøgning til stillingen som dagplejer i distrikt Munkebo, skal du være indstillet på at få besøg af vores dagplejepædagog, der skal bese og godkende de lokaler, der påtænkes anvendt til dagpleje.

Det forventes, at du deltager i aftenmøder i form af personalemøder samt enkelte andre arrangementer uden for normal åbningstid.

I forbindelse med arbejdet skal du afholde udgifter til kost og vedligeholdelse af hjemmet, hvorfor 60% af lønnen efter arbejdsmarkedsbidrag vil være skattemæssigt fradragsberettiget.

For yderligere information kontakt pædagogisk leder Mette Hvass på tlf. 24596450 eller på mail mehv@kerteminde.dk eller dagplejepædagog Sanne Kuhlmann på tlf. 51438410 eller på mail saku@kerteminde.dk

Du kan efter aftale med dagplejer Ann Marie Herup Klokker komme på besøg og få et indblik i, hvordan et dagplejehjem er indrettet. Ann Marie kan kontaktes på tlf. 30239089 eller på mail amhk@kerteminde.dk

Ansøgningsfristen er 31. januar 2023 med løbende samtaler.

Tiltrædelse snarest muligt.

Du kan orientere dig og få flere oplysninger om Børnenes By Munkebo på vores hjemmeside: www.boernenesby-kerteminde.dk

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle

uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Ansøgning skal ske via Kerteminde kommunes hjemmeside.

Læs om Dagplejen i Munkebo
  • Jobtitel: Dagplejer
  • Arbejdstid: Fuldtid

  • Tiltrædelse: Hurtigst muligt

Kontakt

Mette Duevang Hvass
mehv@kerteminde.dk
Tlf. 24 59 64 50

DEL PÅ: