Attraktiv pædagogstilling i Børnenes By, Munkebo

Du kan nu blive, en meget vigtig del af Børnenes By’s liv og udvikling. Vi har brug for en robust og dedikeret pædagog i børnehaven, som sammen med os, vil være med til at gøre en forskel for børn, forældre og hinanden.

Stillingen er på 34 – 37 timer og vi ønsker, at du kan starte d. 01.08.2022, eller hurtigst muligt derefter. Kan du lide at tage ansvar, få stort spillerum og udvikle dig selv og dit fag, så læs endelig videre.

Profil

Vi arbejder kontinuerligt og målrettet, med den faglige udvikling og kvalitet. Den styrkede pædagogiske læreplan har vi arbejdet med i fællesskab og den færdige plan ligger klar.

Vi bruger aktionslæring som et udviklingsværktøj, og vi har pædagogisk ledelse tæt på praksis.

Legen er et bærende element i vores hverdag, og vi ønsker medarbejdere, der både vil indgå i legen og være støttende ved siden af den. Kan du samtidigt arbejde vedholdende, systematisk, og have øje for dokumentation, så er vi nysgerrige på dig.

Du skal kunne lide at arbejde tværfagligt. Vores dygtige pædagogmedhjælpere og dagplejere har vigtige roller, vi samarbejder tæt med Munkebo Skole, og vi har etableret et godt samarbejde med Børn – og Ungerådgivningens fagpersoner, og med f. eks. fremskudte sagsbehandlere.

Vi bruger ”Hjernen og hjertet” som dialog redskab. Indstillinger til BUR og kommunikation på AULA er andre elementer i vores praksis. Tværfaglighed kræver god kommunikation. Derfor er det et plus, hvis du formulerer dig klart i tale og på skrift.

Vi har også brug for:

  • at du lægger vægt på dialog fællesskab og solidaritet.
  • at du er et helhedstænkende menneske.
  • at du kan balancere imellem empati og handlekraft.
  • at du vil etablere et partnerskab med forældrene om børns trivsel og udvikling.
  • at du er nysgerrig og optaget af at skabe udviklende læringsmiljøer for alle børn.
  • at du kan bevare overblikket, og være tålmodig, også når noget går langsomt.

Hvem er vi

Vi er en integreret kommunal daginstitution, som består af 4 børnehuse og 17 dagplejere, med mere end 200 børn fra 0 – 5 år. Vi ligger placeret flere forskellige steder midt i Munkebo by. Alle børnehuse er i lidt slidte bygninger, men vi har dejlige udeområder, der støder op til Munkebo Multipark.

Vi står dog på tærsklen til spændende forandringer, idet vi pr. 02.05 flytter ind i en ny topmoderne daginstitution i Munkebo. Vi arbejder med en vision om ”Børnenes By” og har netop lavet nye teams, sådan at alle medarbejdere indgår i disse pr. 01.08.2022. Det nye hus, bliver også Kerteminde Kommunes første bæredygtigheds-certificerede byggeri.

Vi ønsker, at være en dynamisk organisation, der bygger på tillid, ansvarlighed og selvstændighed. Vi har fokus på tryghed og omsorg for den enkelte, og en hverdagspraksis, der understøtter trivsel og læring. Vi ønsker, at alle medarbejdere vil bringe deres faglighed i spil, i det spændende arbejdsfelt, imellem det pædagogiske arbejde med børn, personalesamarbejdet og samarbejdet med forældrene.

Vi tilbyder

Vi ved, at resultater ikke kommer af sig selv, så vi investerer i faglig udvikling og god trivsel, og giver gode muligheder, for personlig udvikling og læring. I øjeblikket har vi 4 medarbejdere i gang med diplomuddannelser, vores pædagogmedhjælpere har lige afsluttet et kompetenceudviklingsforløb, og vores dagplejere er nogle af landets bedst uddannede.

En stor gruppe medarbejdere, deltager i et science forskningsprojekt tilknyttet UCL og SDU (med Novo-Nordisk midler), og alle kommer til, at arbejde med Bæredygtighed.

Du vil møde en spændende arbejdsplads, hvor du har stor mulighed for indflydelse på udviklingen, og du kan regne med opbakning fra en dedikeret personalegruppe og en støttende ledelse.

Vi har investeret i arbejdstøj, flyverdragter og varmt fodtøj til alle medarbejdere. Alle bliver ligeledes udrustet med personlig PC eller tablet.

Kig desuden på vores hjemmeside; https://www.børnenesby-munkebo.dk

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler mandag d. 30.05 efter kl. 14.00 – så send en ansøgning afsted inden fredag d. 20.05.2022.

Vi tilbyder løn efter gældende overenskomst og principper for ny løn. Så vil du være med til at skabe dit og vores drømmejob, så send os en ansøgning.

Hvis du finder ovenstående interessant vil vi meget gerne modtage en ansøgning fra dig.

Ved eventuelle spørgsmål er du velkommen til at rette henvendelse til pædagogisk leder, Anja Kastrup Jensen, på 20 59 66 28.

Kerteminde Kommune betragter mangfoldighed som en styrke og opfordrer derfor alle

uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge ledige stillinger.

Ansøgning skal ske via Kerteminde kommunes hjemmeside.

Læs om børnehaven i Munkebo
  • Jobtitel: Pædagog
  • Arbejdstid: Fuldtid

  • Tiltrædelse: 1. august 2022

Kontakt

Anja Kastrup Jensen
anje@kerteminde.dk
Tlf. 20 59 66 28

DEL PÅ: