Børnenes By2021-05-26T09:33:58+02:00
  • Lindøalléen 77, 5330 Munkebo

  • Budget: 40 mio kr.

  • Størrelse: 1.825 kvm

  • Start: Marts 2021

  • Slut: Efteråret 2022

Vi bygger Børnenes By

Vi udvider og sammenlægger 4 daginstitutioner i Munkebo. Solbakken, Rosendalen, Himmelblå og Columbus via en udbygning af sidstnævnte, på Lindøalleen i Munkebo.

Institutionen udvides med en tilbygning på 1.465 kvm samt yderligere 380 kvm fordelt på orangeri, krybberum og overdækkede terrasser.

Vi har brug for moderne fysiske rammer der spiller sammen med den pædagogiske praksis, så vi kan leve op til de forventninger, som forældre, lokalområde og ikke mindst politikere i Byrådet og Folketinget har.

Det handler om mere end mursten, hvis Børnenes By skal spille en unik rolle i, at understøtte alle børns generelle trivsel og udvikling. Vi skal bidrage til, at alle børn får et liv, hvor de har mulighed for, at forfølge deres mål og drømme. Det kræver hjerterum, god organisering, høj faglighed, og at det centrale for alle bliver, at der er fokus på kerneopgaven.

Vi ser gerne , at Børnenes by bliver stærkt forankret i lokalområdet, og at vi yder et bidrag hertil. Samtidigt vil vi gerne invitere lokalområdet ind i Børnenes By. Vi har brug for alle gode kræfter i Munkebo. Det gælder foreninger, erhvervsliv, skolen og andre kommunale samarbejdspartnere og mange flere.

Vi ønsker at Børnenes by bliver en retning, og et mentalt billede på en mulig og ønskværdig fremtidig position. En fremtid, der på afgørende punkter er bedre end den nuværende position.

Jesper Hempler

Sidste nyt fra Børnenes By

Innovation

20. juni 2024|Børnenes By|

Vi har haft besøg af en stor gruppe PAU studerende fra Sosu-skolen. De har arbejdet med Innovation, og har foreslået løsninger omkring udnyttelse af nicherne på vores gange, hygiejne, Ramasjang rummet og

Go to Top