Dagplejen

Dagplejen2023-11-03T10:49:35+01:00

Velkommen i den kommunale dagpleje i Kerteminde kommune – distrikt Nord

Den enkelte dagplejer har indrettet deres hjem, inde som ude, med tanke for børnenes udvikling og trivsel for øje. Vi vægter at vores dagplejehjem skal være en tryg base for børn og forældre, hvor faglig ansvarlighed er i højsæde. Børnene vil opleve at være inde såvel som ude. Der vil blandt andet være fokus på leg, motorisk, sproglig og personlig udvikling. Dagen igennem vil kreativiteten få frit spil.

I dagplejen har nysgerrighed stor værdi og vi ser det som en vigtig del for børnenes udvikling. Vi giver os tiden til, at være nysgerrig sammen med børnene, på deres præmisser. Børnene vil opleve at blive inddraget i hverdagsopgaver og dagen tilrettelægges, så den tager udgangspunkt i det enkelte barn. Vi støtter børnene i at prøve selv og til at udforske den store verden.

At være barn i dagplejen betyder, at der er én voksen til en lille gruppe børn. Dette gør, at vi har tid og ro, til at følge børnenes tempo og skabe de trygge rammer der er brug for, for at børnene kan udvikle sig til robuste og livsduelige mennesker. Ved ferie og sygdom tilbydes jeres barn altid en plads hos en anden dagplejer.

Vi arbejder med den tætte og nære relation til både barn og forældre. Dette skaber grobund for et tillidsfuldt og godt samarbejde, med den daglige dialog i fokus. Sammen får vi en helhedsforståelse af barnet, og sikrer barnet den bedste trivsel og udvikling. Desuden har vi et tæt samarbejde med bl.a. sundhedsplejerskerne, fysioterapeut, ergoterapeut og andre faggrupper, alt efter behov.

Vi ser frem til at byde jer velkommen i dagplejen.

Sanne Kuhlmann
Pædagogisk leder – Dagplejen
Tlf. 51 43 84 10
E-mail: saku@kerteminde.dk

Sidste nyt fra Dagplejen

De små synger

2. oktober 2023|Dagplejen|

De små synger sammen dag Dagplejen i Munkebo deltog i år, i den landsdækkende SMÅ SYNGER SAMMEN DAG, hvor emnet var TING PÅ HJUL. Alle børn og voksne havde i ugerne

Royal Run

1. juni 2023|Dagplejen|

Onsdag d. 24. maj mødtes en gruppe af de kommunale dagplejere til Royal Side Run på Drejet i Munkebo. Børnene og deres dagplejere skulle løbe en strækning på 60 m. Løberuten var

Go to Top