Der sker spændende ting i børnehaven

I disse uger er der fokus på vores børnegrupper der efter sommerferien, starter i Solbakken, som er storegruppen.

Børnene er optaget af at de nu for alvor bliver de store, og at der er nyt i vente. Men hvad er Solbakken ? hvem er de andre børn ? Hvilke voksne skal jeg mon være sammen med osv.

Alt sammen noget der fylder rigtig meget i børnene, og som kan give sommerfugle i maven 😊

For at sikre den bedste overgang har vi lavet forskellige tiltag, netop for at give børnene lidt ro og forsmag på deres nye børnehaveliv.

Alle ved nu hvem der skal være Søstjerner og hvem der skal være Krabber, som er de to grupper vi har i Solbakken. I sidste uge var alle nye Søstjerner på besøg, og i denne uge er det alle nye Krabber. Vi er på besøg fra 9-13 og får en lille forsmag på dagligdagen samt hilst på de nye voksne. Vi når seks besøg i alt inden ferien og det er både fra Columbus og Himmelblå at de nye grupper er på besøg. Når alle nye Søstjerner er i Solbakken, går alle nye Krabber på tur.

Både gåturene og besøg i Solbakken giver børnene mulighed for at finde nye venskaber. Efter ferien er det rart at børnene starter ud med grupper, hvor de allerede er præsenteret for hinanden.

Selvfølgelig er der mange tanker hos det enkelte barn, og vi mærker at de er meget nysgerrige og rigtig spændte på det hele.

Ulla Kruse

Pædagog, Himmelblå

Del denne historie, vælg din platform!